Velkommen til Agder Renovasjons blogg!

En blogg om hva som kommer inn i butikken vår. Heia gjenbruk!

onsdag 18. februar 2015

Vi har fortsatt skøyter og ski!

Snowboardsko og skisko er det også igjen. Kjøp nå før vinterferien begynner. Spill i mange varianter har vi og mye annet som hører med til en trivelig hytteferie.

Velkommen innom!

































4 kommentarer:

  1. måtte bare.. syns faktisk ikke dere skal selge sikkerhetsutsyr(hjelmer) da dere ikke vet hva de har vært gjennom av skader osv når dere selger de,og vet heller ikke noe om alder,ser på bildet at en av hjelmene dere la ut er av gammel årgang,å sånn skal byttes ut etter en viss mengde år pga det skjer noe med innholdet i hjelmene med åra..

    SvarSlett
    Svar
    1. Hei. Vi opplyser om det når vi selger hjelmene. Det blir på eget ansvar for kunden. Vi stoler på at de som leverer hjelmer til oss, vet at de ikke er skadet.Da må heller kaste de i restavfall. Det gjelder også andre ting i bruktbutikken. Noe får vi sjekket og annet må vi stole på er greit. Takk for engasjementet. Ønsker deg en fin dag. Mvh Gjenbruksbutikken

      Slett
  2. Er det noen mulighet for og holde av et bilde hos dere? Det retro keramikk(?) bilde av blomstene.. Har ikke mulighet og hente idag :-( Og lenge kikket etter lignende..

    Mvh: Lene A

    SvarSlett
    Svar
    1. Hei Lene . Vi kan dessverre ikke holde av bilder, her gjelder førstemann til mølla-prinsippet. Ha en god dag :) Mvh Gjenbruksbutikken

      Slett