Velkommen til Agder Renovasjons blogg!

En blogg om hva som kommer inn i butikken vår. Heia gjenbruk!

onsdag 1. juni 2011

Returkartonglotteriet

Vi får stadig spørsmål om det fortsatt er noen vits i å stappe 6 drikkekartonger i en 7'ende, og skrive navnet sitt på. Og svaret er: JA! Det er utrolig gøy å kunne ringe opp kunder som vinner! Men husk å vask de! Mer info klippet ut fra http://www.grontpunkt.no/ under bildet.



Returkartonglotteriet

Alle kan delta og vinne i lotteriet - privatpersoner eller organisasjoner, skoler, barnehager, idrettslag etc. I 2011 deles det ut premier for til sammen 1,6 millioner kroner. Dette er fordelt på 120 premier á kr. 10.000 og 4 premier á kr. 100.000.

For å delta må du skylle, brette og stappe seks drikkekartonger i en syvende til en kubbe.  Deltager skriver tydelig navn og telefonnummer på den de ønsker skal vinne på kubben og leverer denne i den kommunale innsamlingsordningen.
Kubbene trekkes på 86 forskjellige trekkesteder, spredd over hele landet. Her trekkes mellom en og syv kubber avhengig av innbyggertall, til sammen inntil 188 hvert kvartal. Disse kubbene går videre til nasjonal trekning, hvor det hvert kvartal trekkes 30 premier à kr. 10.000,- og 1 premie à kr. 100.000,-.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar